Zet op verlanglijst

Aanmaakblokjes

Zet op verlanglijst

Aanmaakblokjes

2.99
2,99 €/St.
100 stuks
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Aanmaakblokjes in hout & wax. Barbecueaansteker is een milieuvriendelijk alternatief voor de klassieke aanstekers. Ideaal voor het aansteken van een BBQ!

 • Gebruiksaanwijzing
  Gebruiksaanwijzing:
  Leg 1 tot 2 aanstekers op de brandstof, steek deze aan en laat ze 1-2 minuten branden. Voeg meer brandstof toe en laat de vlam daarbij niet verstikken. De aansteekblokjes moeten voor het plaatsen van het barbecueproduct volledig zijn opgebrand. De barbecuebrandstof moet met een aslaag zijn bedekt. Geproduceerd volgens DIN EN 1860-3.

  Let op!
  Buiten bereik van kinderen houden. Droog opslaan bij een temperatuur van maximaal 45°C. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Voor het aansteken of opnieuw aansteken geen spiritus of benzine gebruiken! Gebruik alleen aanmaakblokjes geproduceerd volgens de Europese norm voor aanmaakblokjes (EN 1860-3)! Barbecueën in een afgesloten ruimte vereist een rookafvoer.
 • Details

  Merk

  Grillmeister

  Artikelcode

  59727

  EAN

  20549220

  Producent

  Boomex GmbH Ostuferstrasse 4 D-45356 Essen

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.