Asperges op z'n Vlaams

Lente

Noodzakelijke ingrediënten

Witte asperges
500g - 7,98 €/kg
3.99
FERME FLEMENT Biologische eieren
6 stuks - 1,79 €/St.
1.79
BIO peterselie
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

MILBONA Roomboter ongezouten
500g - 9,18 €/kg
4.59
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,47 €/kg
0.35
KANIA Gemalen witte peper
50g - 13,00 €/kg
0.65


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 20 asperges
  • 6 eieren
  • 200 gram boter
  • 1 bosje peterselie
  • peper
  • zout
20

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Kook de eieren hard. Pel ze en snijd ze fijn.
  2. Smelt de boter, meng er de eieren onder en breng op smaak met peper en zout. Meng er fijngehakte peterselie onder.
  3. Schil de asperges. Breng ruim, licht gezouten water aan de kook en leg er de asperges in. Kook ze beetgaar. Laat uitlekken.
  4. Presenteer telkens 5 asperges en lepel daarop de eibereiding.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!