Asti Spumante, Italië, 2018

 • Allini Asti Spumante, Italië, 2018
  Allini Asti Spumante, Italië, 2018

Asti Spumante, Italië, 2018

4.39
5,85 €/l
75cl
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Asti Millesimato 2018. Mousserende wijn, zoet.
  oor de Allini Asti Spumante worden de beste muskaatdruiven van het DOCG-gebied in Monferrato en Langhe uitgezocht. De Asti Spumante bekoort met zijn karakteristieke bouquet van moscato en de typische aromatische smaak; een perfecte weerspiegeling van de druiven waaruit hij geperst wordt.
  Een Moscato d’Asti wordt jong gedronken want de balans tussen zuur en zoet is optimaal wanneer hij nog vers is. Deze lichte, elegante bubbel ontbreekt in Italië op geen enkel feest! Bovendien won hij zilver op de Berliner Weintrophy in 2014.

 • Gebruiksaanwijzing
  Serveertemperatuur: 6-10°C
  Aanbeveling: Smaakt heerlijk bij desserts
 • Ingrediënten

  Druifsoort: Moscato bianco
  Alcoholpercentage: 7.5% vol.

  Bevat sulfieten.

 • Details

  Merk

  Allini

  Artikelcode

  0002428

  EAN

  20004941

  Herkomst

  Herkomst: Italië Regio: Piemonte, Asti

  Producent

  A.VI.P.S.PA. Milano - Italia Nelle Cantine di ia Statale N.26, 12054 Cossano Belbo, Italia

  Netto inhoud

  75cl

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.