Baturrica Tarragona Gran Reserva DO

 • Baturrica Tarragona Gran Reserva DO
  Baturrica Tarragona Gran Reserva DO

Baturrica Tarragona Gran Reserva DO

3.99
5,32 €/l
75cl
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Herkomst: Spanje
  Regio: Tarragona
  Type wijn: Rode wijn
  Aanbeveling: Genieten met steak en andere stevige maaltijden, maar ook met kaas. Elegant en puur, zo kan je deze wijn het best omschrijven.

  Deze Gran Reserva die maandenlang in houten vaten bewaard werd, straalt gemiddeld robijnrood in het glas. De wijn rijpte daarna nog 5 jaar op de fles. Daardoor zijn de harmonische bittere, aardachtige, kruidige aroma's een streling voor de tong met toetsen van cassis, jeneverbessen, vers leer en chocolade. De dominante zuurstructuur en de opvallende tannines in deze wijn zorgen voor zijn goede bewaarpotentieel. Hij heeft een elegante en lang aanhoudende afdronk.

  "Een correcte wijn en aan deze prijs ideaal voor grote gezelschappen." Bron: Het Laatste Nieuws, 05/05/2018 (Topwijnen bij je 'grill-feest')

 • Gebruiksaanwijzing
  Serveertemperatuur: 14 - 16 °C
  Aanbeveling: Mediterraanse keuken, pasta en rood vlees
 • Ingrediënten

  Druifsoort: Tempranillo, cabernet sauvignon Alcoholpercentage: 13% vol.

 • Details

  Artikelcode

  0029638

  EAN

  20099312

  Herkomst

  Herkomst: Spanje Regio: Tarragona

  Netto inhoud

  75cl

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.