BBQ luxe pakket

BBQ

Helaas, één of meerdere ingrediënten voor dit recept zijn momenteel niet op voorraad.


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

voor het aperitief

  • 3 balletjesbrochettes
  • 4 voorgegaarde BBQ worsten
  • 150 gram zoete pepers
  • 200 gram olijven
  • 150 gram salami sticks
  • 2 flessen rosé wijn

voor het vlees / vis

  • 4 gemarineerde kippenlapjes
  • 4 varkensbrochettes
  • 600 gram filet pur
  • 280 gram zalmfilets

voor de groenten

  • vleestomaten

voor de groenten

  • citroenen
  • peterselie
  • mini mozzarella
  • couscous
  • snacktomaten
  • courgettes
  • champignons
  • basilicum
  • munt

voor de BBQ

  • kokosbriketten
  • vuurkruiden
  • aanmaakblokjes
120 minuten

Makkelijk en snel een lekkere BBQ organiseren?
Dat kan heel SIMPL, met ons luxe BBQ-pakket!

Zo werkt het

  1. Kies hoeveel personen meesmullen
  2. Pas het pakket eventueel aan op jouw maat
  3. Steek de BBQ al aan, en wij doen de rest!

Bereiding

  1. Snij de kerstomaten in twee en meng met de mini mozarella. Werk af met olijfolie, basilicum en peper en zout. Presenteer in een schaal.
  2. Maak nu de groentenspiesjes. Snij de courgette in schijfjes. Rijg de champignons, kerstomaten en courgettes één voor één aan een stokje. Kruid met peper en zout en bedruppel met wat olijfolie.
  3. Maak de couscous volgens de instructies op de verpakking klaar. Hak de platte peterselie en enkele takjes munt heel fijn. Ontpit de tomaten en snijd in heel fijne blokjes. Pers het sap van de citroen.
    Maak met de vork de couscouskorreltjes los. Meng er de peterselie, de munt, de tomatenblokjes, het citroensap en een flinke geut olijfolie door. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Leg de asperges in koud water, warm op en haal van het vuur net voor het water kookt. Laat nog 5 minuten staan en giet dan af.
  5. Nu mag het vlees op de BBQ, samen met de groentenspiesjes en de maïskolven. De groene asperges mogen hier ook nog kort gegrild worden. Serveer met de mozarella-tomatensalade en couscoussalade.

BBQ-tips:

  • Maak de salades op voorhand. Zo geniet je in geen tijd van een lekker barbecue gerecht!
  • Ontsmet de rooster vooraf met een citroen.
  • Leg de rooster een nacht in de tuin, de ochtenddauw doet de schoonmaak.
  • Ga met een halve ui over de rooster om vuil los te maken.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover deze lekkere BBQ vandaag nog op tafel. Smakelijk!