BIO Caladelverde, Terre Siciliane IGP, 2016

 • BIO Caladelverde, Terre Siciliane IGP, 2016
  BIO Caladelverde, Terre Siciliane IGP, 2016

BIO Caladelverde, Terre Siciliane IGP, 2016

4.29
5,72 €/l
75cl
Bio
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Herkomst: Italië
  Regio: Sicilië
  Type wijn: Witte wijn
  Aanbeveling: Deze elegante wijn is de ideale begeleider van de mediterrane keuken, maar is ook prima geschikt als aperitief op het terras.

  De fruitige Siciliaan. Deze frisse biologische witte wijn komt uit Sicilië. In het hete en droge klimaat van het Zuid-Italiaanse eiland kunnen de grillo druiven heerlijk doorrijpen. De strogele kleur met groene schijn bekoort in het glas. In de neus ontvouwen zich de typische aroma's van citroen en sinaasappel met een lichte aanzet van grapefruit. Opvallend lekker fris en sprankelend in de mond. Een lange, fruitige afdronk. IT BIO 006

 • Gebruiksaanwijzing
  Serveertemperatuur: 6 - 10°C
  Aanbeveling: Lekker als aperitief of bij wit vlees
 • Ingrediënten

  Druifsoort: Grillo Alcoholpercentage: 12% vol.

 • Details

  Artikelcode

  0120824

  EAN

  20782375

  Herkomst

  Herkomst: Italië Regio: Sicilië

  Netto inhoud

  750ml

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.