Zet op verlanglijst

BIO rijst

Zet op verlanglijst

BIO rijst

1.49
2,98 €/kg
500g
Bio
0 in je winkelmandje
  • Beschrijving

    Biologische witte rijst (Langkorrelrijst).

  • Gebruiksaanwijzing
    Bereidingswijze: methode 1: kook de gewenste hoeveelheid rijst in 6 keer zoveel water. Kook de krijst op lage temperatuur in een pan zonder deksel ca. 13 minuten. Af en toe roeren. Giet het water af door een zeef. serveer direct. Methode 2: Kook de gewenste hoeveelheid rijst in 2 keer zoveel water. Laat de rijst op lage temperatuur in een pan met deksel ca. 9-10 minuten sudderenn. Neem de pan van de warmtebron en laat de rijst nog 4-5 minuten garen. Gebruik de zelfklevende strips als sluiting van de verpakking. Als u de rijst langer wilt bewaren randen we u echter aan de rijst in een afsluitbare luchtdichte bak te bewaren.

    Tegen warmte en vochtigheid beschermen.
  • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
    Energie Kj
    1504 kJ
    Energie kcal
    254 kcal
    Vetten
    0.4 g
    waarvan verzadigde vetzuren
    0.1 g
    Koolhydraten
    80.4 g
    waarvan suikers
    0.2 g
    Eiwitten
    6.7 g
    Zout
    0.01 g
  • Ingrediënten

    Rijst van gecontroleerde biologische teelt.

  • Details

    Merk

    GOLDEN SUN

    Artikelcode

    109155

    EAN

    20620387

    Herkomst

    Italië

    Producent

    Curti Srl con socio unico Via Stazione 113 IT-27022 Valle Lomellina (PV)

    Netto inhoud

    500g

  • Disclaimer
    Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.