Zet op verlanglijst

Blokpaté natuur

Zet op verlanglijst

Blokpaté natuur

0.99
6,60 €/kg
150g (min. 6 sneden)
BE
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Blokpaté natuur

 • Gebruiksaanwijzing
  Gekoeld bewaren bij max. +7°C. Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie opdruk. Verpakt onder beschermende atmosfeer. Belangrijk: de houdbaarheidsdatum op de verpakking kan enkel gegarandeerd worden bij een ononderbroken transport en bewaring bij max. +7°C.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  1320 kJ
  Energie kcal
  319kcal
  Vetten
  11g
  waarvan verzadigde vetzuren
  3.0g
  Koolhydraten
  1.0g
  waarvan suikers
  1.5g
  Eiwitten
  13g
  Zout
  2g
 • Ingrediënten

  38% varkenslever, 24% varkensvlees, varkensvet, spekmantel, ei (van scharreleieren), melk, water, aardappelzetmeel, ui, zout, kruiden, specerijen, tomatenpulp, varkenseiwit, bamboevezel, aroma, stabilisatoren: di-, tri- en polyfosfaten; antioxidant: natriumerythorbaat; conserveermiddel: natriumnitriet.

 • Details

  Merk

  SAINT ALBY

  Artikelcode

  4083

  EAN

  20025465

  Herkomst

  Geproduceerd in België

  Producent

  De Keyser NV, Groendreef 41, B-9880 Aalter

  Netto inhoud

  150g

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.