Broccoli-couscous met gerookte zalm

Verrassend lekker

Noodzakelijke ingrediënten

2 VOOR 7 EURO
3.59
Broccoli
500g - 2,50 €/kg
1.25
Avocado gerijpt
Per stuk (ca. 200g) - 1,35 €/St.
1.35
1.69
ALESTO Walnoten
200g - 17,45 €/kg
3.49
ALESTO Cashewnoten
200g - 17,45 €/kg
2 VOOR 6 EURO
3.49
BIO peterselie
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

BIO koriander
Per bussel - 0,99 €/St.
0.99
Citroenen
500g - 2,70 €/kg
1.35
Sjalotten
500g - 2,30 €/kg
1.15
Verse knoflook
250g - 5,16 €/kg
1.29
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 14,40 €/kg
0.72
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,52 €/kg
0.39
2.99


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 40 gram Parmigiano Reggiano
  • 2 avocado's in plakjes
  • 2 broccoli's roosjes + stronken
  • 3 el citroensap voor op de broccoli
  • 2 el citroensap (of limoensap) voor op de zalm
  • 2 el gemengde noten
  • 6 sneetjes gerookte zalm
  • 1 teentje(s) knoflook
  • 2 el koriander fijngehakt
  • olijfolie
  • peper en zout
  • 2 el peterselie fijngehakt
  • 1 sjalot gesnipperd
30 min.

Doe eens iets anders en vervang je pasta door overheerlijke couscous!

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Snijd de roosjes van de broccolistelen, doe ze in een blender en mix tot fijne kruimels. Doe de broccoli in een kom en meng er de peterselie, de koriander, het citroensap en een scheutje olijfolie onder. Breng op smaak met peper en zout. Zet koel.
  2. Schil de stelen van de broccoli, snijd in kleine stukken en mix ze samen met de noten, de kaas, de knoflook en een flinke scheut olijfolie glad. Kruid met peper en zout.
  3. Snijd de gerookte zalm in reepjes. Meng er de sjalot en het overige citroensap (of limoensap indien je dit thuis hebt liggen) onder en kruid met peper. Verdeel de broccoli-couscous over de borden, leg er de reepjes zalm en avocado op en schep er een lepel pesto op.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!