Ciabatta kip met noten-avocadospread

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

Kippenborstfilet
600g - 9,70 €/kg
5.82
0.99
SALADINETTES Ijsbergsla
250g - 3,16 €/kg
0.79
ALESTO Cashewnoten
200g - 17,45 €/kg
2 VOOR 6 EURO
3.49
BIO basilicum
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25
Avocado gerijpt
Per stuk (ca. 200g) - 1,35 €/St.
1.35

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

Citroenen
500g - 2,70 €/kg
1.35
FERME FLEMENT Eieren vrije uitloop
6 stuks - 0,99 €/St.
0.99
KANIA Kipkruiden
80g - 12,38 €/kg
0.99
2.99
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 14,40 €/kg
0.72
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,52 €/kg
0.39


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 1 ciabatta
  • 2 kipfilets
  • 1 tl kippenkruiden
  • ijsbergsla
  • 1 rode ui
  • 1 avocado
  • 2 eieren
  • 40 gram cashewnoten
  • 0,5 citroenen
  • basilicum
  • olijfolie
  • peper
  • zout
15 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Kruid de kipfilets met de kippenkruiden en bak goudbruin en gaar in olijfolie. Snijd de filets in reepjes.
  2. Haal het vruchtvlees uit de avocado en schep in een maatbeker. Doe er de noten, het basilicum en het citroensap bij. Kruid met peper en zout en mix met een scheutje water glad.
  3. Snijd de eieren in plakjes. Snijd de ciabatta in de lengte door en besmeer met de avocadospread. Beleg met de ijsbergsla, de plakjes ei, de reepjes kip en de rode ui. Sluit de ciabatta en wikkel in boterhampapier of vershoudfolie.

    Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

    Smakelijk!