Zet op verlanglijst

Cocktailsaus

Zet op verlanglijst

Cocktailsaus

0.99
2,83 €/l
340g (=350 ml)
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Cocktailsaus

 • Gebruiksaanwijzing
  Tegen warmte en vochtigheid beschermen. Na openen gekoeld bewaren bij max. +7°C en binnen 1 maand consumeren. Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie verpakking.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  2417 kJ
  Energie kcal
  587 kcal
  Vetten
  61 g
  waarvan verzadigde vetzuren
  4.1 g
  Koolhydraten
  7.4 g
  waarvan suikers
  6.5 g
  Eiwitten
  1.4 g
  Zout
  1.1 g
 • Ingrediënten

  Koolzaadolie, tomatenpuree, 5.3% eigeel, azijn, mosterd (water, azijn, mosterdzaad, specerijen), dextrose, glucose-fructosestroop, 1.8% Schotse whiskey, suiker, zout, verdikkingsmiddelen: guarpitmeel, xanthaangom; natuurlijke aroma's, specerijen, kleurstof: Carotenen.

 • Details

  Merk

  KANIA

  Artikelcode

  9171

  EAN

  20382001

  Herkomst

  Geproduceerd inBelgië.

  Producent

  Lidl Belgium GmbH & Co. KG. Guldensporenpark 90, Blok J, B-9820 Merelbeke

  Netto inhoud

  350ml

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.