Couscouskoekjes met avocado-hummus

Lekker elke dag!
35 min.

Noodzakelijke ingrediënten

Avocado gerijpt
Avocado gerijpt
Per stuk (ca. 200g) - 1,35 €/St.
1.35
GOLDEN SUN Couscous
GOLDEN SUN Couscous
1kg - 1,99 €/kg
1.99
FERME FLEMENT Biologische eieren
FERME FLEMENT Biologische eieren
6 stuks - 1,79 €/St.
1.79
BARESA Hummus
BARESA Hummus
200g - 6,25 €/kg
1.25
BIO koriander
BIO koriander
Per bussel - 0,99 €/St.
0.99
Citroenen
Citroenen
500g - 2,30 €/kg
1.15
ALESTO Pijnboompitten
ALESTO Pijnboompitten
50g - 31,00 €/kg
1.55

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

KANIA Groentenbouillon
KANIA Groentenbouillon
120g - 3,25 €/kg
0.39
Rode uien
Rode uien
1kg - 1,45 €/kg
1.45
KANIA Zwarte peper
KANIA Zwarte peper
35g - 30,94 €/kg
0.99
KANIA Paprikapoeder
KANIA Paprikapoeder
50g - 14,44 €/kg
0.65
ChanteSel Fijn keukenzout
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,52 €/kg
0.39
PRIMADONNA BIO Spaanse olijfolie
2.99
KANIA Currypoeder
KANIA Currypoeder
45g - 14,44 €/kg
0.65
Verse knoflook
Verse knoflook
250g - 5,16 €/kg
1.29


    Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
    Als dat niet Simpl was!

    Couscouskoekjes met avocado-hummus
    Lekker elke dag!

    Ingrediënten

    •  250 gram couscous 
    •  1 rode ui 
    •  1 tl currypoeder 
    •  0,5 tl paprikapoeder 
    •  3 gram groentebouillon 
    •  250 ml water 
    •  4 el koriander 
    •  2 avocado's 
    •  2 teentjes knoflook 
    •  200 gram hummus 
    •  0,5 citroenen 
    •  2 el pijnboompitten 
    •  olijfolie 
    •  peper 
    •  zout 
    Mail

    Een lekker recept gevonden? Stuur het door!

    Vul onderaan het e-mail adres in met wie je dit Simpl recept wil delen.

    Bereiding

    Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

    1. Meng de couscous met het currypoeder. Giet er de hete bouillon over, dek af en laat 5 minuten wellen. Roer los met een vork en laat afkoelen.
    2. Doe de hummus, het vruchtvlees van de avocado's, de look, het citroensap en een scheutje olijfolie in een blender en mix glad. Breng op smaak met het paprikapoeder, peper en zout.
    3. Schep de rode ui en de koriander onder de couscous. Schep de helft in een blender. Voeg de eieren toe en mix glad. Roer er de rest van de couscous onder, kruid met peper en zout en vorm er koekjes van. Bak ze goudbruin in hete olijfolie. Laat uitlekken op keukenpapier.
    4. Schep de hummus op de borden en leg er de koekjes bij. Werk af met de pijnboompitten en extra koriander.

    Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.
    Smakelijk!