Crémant de Bourgogne AOP

 • Crémant de Bourgogne AOP
  Crémant de Bourgogne AOP

Crémant de Bourgogne AOP

7.99
10,65 €/l
75cl
SOA17
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Herkomst: Frankrijk
  Regio: Bourgogne
  Type wijn: Schuimwijn
  Aanbeveling: Het totaalplaatje is uiterst harmonieus, wat van deze drank het perfecte aperitief voor bijzondere momenten maakt. Ook lekker bij salades, wit vlees of vis.

  Deze Crémant de Bourgogne is even goed bevonden als peperdure Champagne met de bekroning 'Silver Outstanding award 2017’ op de 'International Wine & Spirits Competition' tot gevolg.

  "Aanrader". Eindelijk eens wat anders dan een champagne of cava. In de kleur zit wat rosé-schijn, met dank aan de blauwe druiven, die voor een mooi droog accent en voldoende complexiteit zorgen. De fijne belletjes maken de frisheid compleet. Een mooi aperitief.
  Bron: Het Laatste Nieuws, 05/05/2018 (Topwijnen bij je 'grill-feest')

  De verscheidenheid van Bourgogne in het glas. Een echte blend, deze Crémant de Bourgogne, waarin de vier druivensoorten, met chardonnay en aligoté als witte druiven en pinot noir en gamay als rode druiven werden gebruikt en chardonnay en pinot de basis vormen. Het bouquet is al even veelzijdig. Door de toetsen van rijpe appelen en een beetje brioche zou je zelfs sommige champagnes links laten liggen. De fijne pareling in de mond is heerlijk zacht en verleidt tot meer. Ook de afdronk is erg complex en laat kruidige en scherpe aroma's na.

 • Gebruiksaanwijzing
  Serveertemperatuur: 6 - 10°C
  Aanbeveling: Als aperitief of bij salade, wit vlees, vis
 • Ingrediënten

  Druifsoort: Chardonnay, pinot noir, gamay, aligoté Alcoholpercentage: 12% vol.

 • Details

  Artikelcode

  5602674

  EAN

  20534646

  Herkomst

  Frankrijk, Bourgogne

  Netto inhoud

  75cl

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.