Culinaire olijfolie

 • PRIMADONNA Culinaire olijfolie
  PRIMADONNA Culinaire olijfolie

Culinaire olijfolie

3.99
3,99 €/l
1l
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Olijfolie - samengesteld uit geraffineerde olijfolie en bij de eerste persing verkregen olijfolie. Olie die uitsluitend bestaat uit geraffineerde olijfolie en rechtstreeks uit olijven verkregen olie.

 • Gebruiksaanwijzing
  Tegen warmte en zonlicht beschermen. Bij een bewaring onder +7°C kan troebelheid of blokvorming ontstaan. Dit verschijnsel is normaal en beïnvloedt de kwaliteit niet. Bij kamertemperatuur wordt de olie weer helder. Deze olie is geschikt voor de bereiding van warme en koude gerechten. Ongeopend, ten minste houdbaar tot:/lotnummer: zie verpakking.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  3378 kJ
  Energie kcal
  822 kcal
  Vetten
  91.3 g
  waarvan verzadigde vetzuren
  13.7 g
  Koolhydraten
  0 g
  waarvan suikers
  0 g
  Eiwitten
  0 g
  Zout
  0 g
 • Details

  Merk

  PRIMADONNA

  Artikelcode

  0097197

  EAN

  20507664

  Herkomst

  Spanje

  Producent

  Sovena Espana S.A.U. Cara. Rinconanda-Brenes, Km 11, 7 41310 Brenes (Seville), Spain RSI 162398

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.