Drinkyoghurt aardbei

 • MILBONA Drinkyoghurt aardbei
  MILBONA Drinkyoghurt aardbei

Drinkyoghurt aardbei

1.79
2,24 €/kg
8x100g
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Gefermenteerde melkdrank met aardbei, gesuikerd, 1,45% vet in melkaandeel, verrijkt met vitamine D en vitamine B+, gepasteuriseerd.

 • Gebruiksaanwijzing
  Gekoeld bewaren bij max +7°C. Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Na openen gekoeld bewaren en spoedig consumeren.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  302 kJ
  Energie kcal
  72 kcal
  Vetten
  1.5 g
  waarvan verzadigde vetzuren
  1 g
  Koolhydraten
  12 g
  waarvan suikers
  12 g
  Eiwitten
  2.5 g
  Zout
  0.1 g
 • Ingrediënten

  Magere melk, water, 8,6% suiker, 2,1% aardbei, karamel, 1% dextrose, calciumconcentraat (melk), gemodificeerd zetmeel (maïs), natuurlijk aroma’s, melkzuurbacteriën (melk), Lactobacillus casei, vitamine D (melk), vitamine B6.

 • Details

  Merk

  MILBONA

  Artikelcode

  0117725

  EAN

  20692414

  Herkomst

  Frankrijk

  Producent

  Eurial Ultra Frais, 30 rue de Jacquins, 89150 Jouy

  Netto inhoud

  800g

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.