Zet op verlanglijst

Droge gist

Zet op verlanglijst

Droge gist

0.49
11,67 €/kg
70g
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Droge bakkersgist.

 • Gebruiksaanwijzing
  Bereidingswijze: meng de inhoud van het zakje zorgvuldig met de bloem en zet opzij. Bereid ondertussen de resterende ingrediƫnten. Laat het deeg rijzen na de voorbewerking en voor het bakken.

  1 zakje is voldoende voor 500g tarwebloem (komt overeen met 25 g verse gist). Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Verpakt onder beschermde atmosfeer. Tegen warmte en vochtigheid beschermen.
 • IngrediĆ«nten

  gist, emulgator: sorbitaanmonostearaat.

 • Details

  Merk

  BELBAKE

  Artikelcode

  70432

  EAN

  20358228

  Herkomst

  Duitsland

  Producent

  Lidl Nederland GmbH, Postbus 198, NL-1270 AD Huizen

  Netto inhoud

  42g

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.