Dunne lende uit de wok

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

Dunne lende
ca. 375g - 15,75 €/kg
5.91
Paprika rood los
Per stuk (ca. 200g) - 2,39 €/kg
0.48
Courgette
Per stuk (ca. 300g) - 1,59 €/kg
0.49
Witloof
500g - 2,18 €/kg
1.09
GOLDEN SUN Basmatirijst
1kg - 1,65 €/St.
1.65
Lente-uitjes
Per bussel (ca. 8 uitjes) - 0,99 €/St.
0.99

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

Citroenen
500g - 2,50 €/kg
1.25
3.19
Rode uien
1kg - 1,45 €/kg
1.45
KANIA Kippenbouillon
120g - 3,25 €/kg
0.39
KANIA Currypoeder
45g - 14,44 €/kg
0.65


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 400 gram basmatirijst
  • 4 stuk lente-uitjes in ringen
  • 600 gram Dunne lende
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 1 courgette in blokjes
  • 2 witloof stronken in reepjes
  • 1 rode ui fijngesnipperd
  • 2 el currypoeder
  • 1 kippenbouillon blokje
  • 100 ml olijfolie
  • 100 ml water
  • 2 el hot& spicy kruiden
  • 0,5 citroensap
40 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Haal de dunne lende uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Snij de dunne lende in gelijke reepjes.
  2. Verhit de helft van de olijfolie in een pan op een middelhoog vuur en bak de vleesreepjes kort.
  3. Voeg daarna de rest van de olijfolie toe en wok de paprka, courgette, rode ui en witloof.
  4. Los het bouillonblokje op in het lauwe water, voeg toe aan de wok met groenten en werk af met het currypoeder, hot & spicy kruiden en citroensap. Voeg het vlees toe aan de wok en laat even pruttelen.
  5. Kook de basmatirijst volgens de instructies op de verpakking.
  6. Serveer de wok, met de rijst en werk af met pijpajuin.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!