Zet op verlanglijst

Energydrink light

Zet op verlanglijst

Energydrink light

0.37
1,48 €/l
250ml
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Koolzuurhoudende, caloriearme, suikervrije, cafeïnehoudende frisdrank (30mg/100ml) met 4 toegevoegde vitamines en zoetstoffen.

 • Gebruiksaanwijzing
  Het blikje rechtop, geurneutraal, uit de zon bij een gematigde temperatuur, in een droge omgeving bewaren. Hoog cafeïnegehalte. Niet aanbevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Niet aanbevolen voor diabetici en personen die gevoelig zijn voor cafeïne. Consumptie wordt afgeraden in combinatie met alcoholische dranken of intensieve training. Vanwege het verhoogde cafeïnegehalte, enkel in beperkte hoeveelheden consumeren. Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie verpakking.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  15 kJ
  Energie kcal
  4 kcal
  Vetten
  <0.1g
  waarvan verzadigde vetzuren
  <0.1g
  Koolhydraten
  <0.1g
  waarvan suikers
  <0.1g
  Eiwitten
  0.4g
  Zout
  0.23g
 • Details

  Merk

  Kong Strong

  Artikelcode

  126943

  EAN

  20917609

  Herkomst

  Duitsland

  Producent

  Lidl Nederland GmbH, Postbus 198, NL-1270 AD Huizen

  Netto inhoud

  250ml

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.