Frittata

Eindejaarsfeesten

Noodzakelijke ingrediënten

Spinazie gewassen
450g - 4,42 €/kg
1.99
Courgette
Per stuk (ca. 300g) - 1,89 €/kg
0.59
Rode uien
1kg - 1,45 €/kg
1.45
1.69
FERME FLEMENT Eieren vrije uitloop
6 stuks - 0,99 €/St.
0.99

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

KANIA Groentenbouillon
120g - 3,25 €/kg
0.39
3.29
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 13,80 €/kg
0.69

    Deze ingrediënten moet je thuis hebben

  • gedroogde oregano


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 150 gram aardappelen, in kleine blokjes
  • 40 gram bladspinazie
  • 0,5 courgettes, in blokjes
  • 1 rode ui, in ringen
  • gedroogde oregano
  • 4 eieren
  • 30 gram geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 dl groentebouillon
  • olijfolie
  • peper en zout
25 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Verwarm wat olijfolie in een pan en bak de aardappelblokjes. Blus met de bouillon en laat koken tot bijna alle bouillon verdampt is.
  2. Giet er opnieuw wat olijfolie bij en voeg de uiringen en courgette toe. Bak een 3-tal minuten. Kruid met wat oregano, peper en zout.
  3. Voeg de spinazieblaadjes toe en roer tot ze geslonken zijn. Klop de eieren los, giet over de spinazieblaadjes en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Laat 10 minuten, met deksel op de pan, bakken tot het ei gestold is. Strooi er nog wat Parmezaanse kaas over.

TIP: Dit bijgerecht kan je ook klaarmaken in een gourmetpannetje!

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!