Zet op verlanglijst

Fruit in knijpzakjes aardbei appel peer

Zet op verlanglijst

Fruit in knijpzakjes aardbei appel peer

1.99
5,53 €/kg
4x90g
Bio
0 in je winkelmandje
  • Beschrijving

    Biologische appel,- peer,- aardbei,- en zwarte messenmoes, gekookt, gepasteuriseerd.

  • Gebruiksaanwijzing
    Ongeopend, te minste houdbaar tot: zie verpakking. Belangrijk: Dop en knijpzakje zijn niet om mee te spelen. De moes alleen onder toezicht laten eten om verslikken te voorkomen en niet aan een liggend of lopend kind geven. Te consumeren via het mondstuk of met een plastic lepel. Na openen gekoeld bewaren bij max. 7°C en binnen 1 dag consumeren. Besteed vanaf het eerste tandje aandacht aan de verzorging van de tanden. Zonder toegevoegde suikers, bevat van nature aanwezige suikers.
  • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
    Energie Kj
    243 kJ
    Energie kcal
    57 kcal
    Vetten
    <0.5 g
    waarvan verzadigde vetzuren
    <0.1 g
    Koolhydraten
    11 g
    waarvan suikers
    9.8 g
    Eiwitten
    2.5 g
    Zout
    <0.01 g
  • Ingrediënten

    61% appel*, 22% peer*, 12% aardbei*, 5% zwarte bes*.

    Kan sporen van glutenbevattende granen, schaaldieren, ei, soja, melk, selderij, mosterd en weekdieren bevatten.

    *Van biologische productie, zonder toegevoegde suikers, bevat van nature aanwezige suikers.
  • Details

    Merk

    LUPILU

    Artikelcode

    131919

    EAN

    20995591

    Herkomst

    België

    Producent

    S.A.P.A.R., Rue de la presse 4, BE-1000 Brussel

    Netto inhoud

    360g

  • Disclaimer
    Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.