Garnalen-viscurry

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

Snacktomaten in emmer
500g - 5,18 €/kg
2.59
Krielaardappelen
1kg - 1,99 €/kg
1.99
OCEAN SEA Cocktailgarnalen
100g - 26,50 €/kg
2.65
Pangasiusfilet ASC
200g - 11,45 €/kg
2.29
Fairtrade limoen los
Per stuk - 0,49 €/St.
0.49
Kruidenbussel munt
40g - 0,99 €/St.
0.99

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

KANIA Currypoeder
45g - 14,44 €/kg
0.65
BIO uien
750g - 1,45 €/kg
1.09
Verse knoflook
250g - 5,40 €/kg
1.35
KANIA Cayennepeper
50g - 14,44 €/kg
0.65
KANIA Groentenbouillon
120g - 3,25 €/kg
0.39
3.19
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 13,80 €/kg
0.69


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 250 gram snacktomaten
  • 300 gram krielaardappelen, gehalveerd
  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 300 gram garnalen, voorgekookt en gepeld
  • 200 gram pangasiusfilet, in blokjes
  • 1 el currypoeder
  • 0,5 tl cayennepeper
  • 0,5 limoen, geperst + extra limoenpartjes
  • 500 ml water
  • 0,5 groentebouillonblokje
  • 3 el munt, fijngehakt
  • olijfolie
  • peper en zout
25 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Bak de ui met de look, de helft van de munt, het currypoeder en de cayennepeper glazig in olijfolie. Voeg de krieltjes toe en bak 5 minuten mee. Voeg de kerstomaten toe en bak nog 2 minuten verder. Kruid met peper en zout.
  2. Giet het water bij de groenten en kruimel er het bouillonblokje over. Schep om. Leg er de pangasiusblokjes en de garnalen in, doe het deksel op de pan en laat 10 minuten op een zacht vuur pruttelen.
  3. Breng op smaak met het limoensap en de rest van de munt. Serveer er nog partjes limoen bij.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!