Zet op verlanglijst

Gekruide mini-krieltjes

Zet op verlanglijst

Gekruide mini-krieltjes

0.99
1,98 €/kg
500g
0 in je winkelmandje
  • Beschrijving

    Gekruide mini-krieltjes

  • Gebruiksaanwijzing
    Bereidingswijze: Pan: verwarm een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg 3 eetlepels olie of boter toe en laat deze voldoende heet worden. Voeg dan de aardappeltjes toe en zet het vuur 5 minuten lang iets hoger totdat de aardappeltjes een bruin korstje krijgen en schep deze regelmatig om. Zet het vuur vervolgens wat lager en bak de aardappeltjes in ca. 5 minuten voldoende gaar.
    Gekoeld bewaren bij max. + 7┬░C. Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Na openen maximaal 24 uur houdbaar in de koelkastin een afgesloten verpakking. Verpakt onder beschermende atmosfeer.
  • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
    Energie Kj
    91 kcal kJ
    Energie kcal
    <0.1g kcal
    Vetten
    0.0g
    waarvan verzadigde vetzuren
    19g
    Koolhydraten
    2.2g
    waarvan suikers
    3.1g
    Eiwitten
    2.2g
    Zout
    0.94g
  • Ingredi├źnten

    98% voorgekookte aardappelen, zout, suiker, dextrose, 0.2% knoflook, 0.1% ui, 0.04% kervel, zonnebloemolie, kurkuma.

  • Details

    Merk

    SALADINETTES

    Artikelcode

    6605220

    EAN

    20369033

    Herkomst

    Geproduceerd in Nederland

    Producent

    Voor Lidl Belgium GmbH & Co. KG Guldensporenpark 90 blok j B-9820 Merelbeke

    Netto inhoud

    500g

  • Disclaimer
    Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.