Gepelde steak alla Milanese met pesto

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

Gepelde steak
400g - 12,98 €/kg
5.19
1.69
COMBINO Spaghetti
500g - 0,78 €/kg
0.39
SALADINETTES Rucola
75g - 10,53 €/kg
0.79
ALESTO Snack amandelen
200g - 15,95 €/kg
3.19

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

3.19
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 14,40 €/kg
0.72
Citroenen
500g - 2,38 €/kg
1.19


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 4 gepelde steaks
  • 200 gram Parmezaanse kaas geraspst
  • peper
  • 100 ml olie om te bakken
  • 350 gram spaghetti

Voor de pasta pesto

  • 150 gram rucola + extra om te garneren
  • 50 gram Parmezaanse kaas geraspst
  • 2 el amandelen
  • 4 el olijfolie
  • snufje zout
  • 4 citroen schijfjes (geraspste schil en een beetje sap)
20 min.

Kleur je steak met deze verse pesto! Verse pesto heeft zoveel smaak, dat je daarna geen 'potjespesto' meer wilt. Het is ook verrassend eenvoudig om te maken. De pittige smaak past uitstekend bij een mals stukje steak.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten kokend water. Mix alle ingrediënten voor de pesto en zet apart.
  2. Snij de steaks met een scherp mes door zodat je twee dunne lapjes krijgt. Meng de Parmezaanse kaas met flink wat peper op een plat bord. Druk de steaks met beide kanten stevig in het kaasmengsel.
  3. Verwarm de olie en bak de steaks langs beide kanten goudbruin.
  4. Giet de pasta af en meng er de helft van de pesto onder. Serveer de steaks met de pasta en de resterende pesto. Garneer met wat rucolablad.

Tip: Kruid het kaasmengsel eens met curry- of paprikapoeder voor een verrassende, pittige smaak.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!