Zet op verlanglijst

Spekreepjes gerookt

Zet op verlanglijst

Spekreepjes gerookt

1.69
6,76 €/kg
250g
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Varkensspekreepjes, gepekeld, gerookt.

 • Gebruiksaanwijzing
  Voor consumptie door en door verhitten. Klantinformatie: de op de verpakking aangegeven houdbaarheidsdatum kan alleen behaald worden bij een ononderbroken transport en bewaring bij max. +7°C. Gekoeld bewaren bij max. +7°C.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  1110 kJ
  Energie kcal
  268 kcal
  Vetten
  22 g
  waarvan verzadigde vetzuren
  9 g
  Koolhydraten
  1 g
  waarvan suikers
  0.5 g
  Eiwitten
  16 g
  Zout
  3.2 g
 • Ingrediënten

  96% spek, 3,2% nitrietpekelzout (zout, conserveermiddel: natriumnitriet), maltodextrine, dextrose, specerijen, voedingszuur: natriumacetaten; antioxidant: natriumascorbaat; rookaroma.

 • Details

  Merk

  DULANO

  Artikelcode

  10913

  EAN

  20064402

  Herkomst

  Duitsland

  Producent

  Kleinemans Fleischwaren GmbH & Co. KG, Indusrtiestr. 35, D-33415 Verl

  Netto inhoud

  250g

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.