Gevulde paprikaringen

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

Varkens- en rundgehakt
500g - 6,98 €/kg
3.49
Paprika mix
500g - 3,58 €/kg
1.79
BIO thijm
Per bussel - 0,99 €/St.
0.99
BIO basilicum
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25
FERME FLEMENT Biologische eieren
6 stuks - 1,79 €/St.
1.79
Kruidenbussel peterselie
40g - 0,99 €/St.
0.99
BELBAKE Paneermeel
400g - 0,73 €/kg
0.29
1.69
LOVILIO Mozzarella geraspt
200g - 5,45 €/kg
1.09
FRESHONA Gepelde tomaten
425ml - 1,46 €/kg
0.35

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

3.19
KANIA Cayennepeper
50g - 14,44 €/kg
0.65
Verse knoflook
250g - 5,40 €/kg
1.35
GOLDEN SUN BIO rijst
500g - 2,98 €/kg
1.49


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 300 gram gehakt
  • 3 paprika's
  • 1 el tijm
  • 1 el gedroogde basilicum
  • 50 gram paneermeel
  • 2 eieren
  • 70 Parmigiano Reggiano geraspt
  • 1 tl cayennepeper
  • 3 teentje knoflook
  • 1 el olijfolie
  • 2 el peterselie
  • 100 gram mozarella
  • 400 gram gepelde tomaten
45 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de tijm, basilicum, paneermeel, eieren, Parmezaanse kaas, cayennepeper en look door het vlees.
  2. Snij de boven- en onderkant van de paprika's weg. Verwijder de zaadjes en snij de paprika's in ringen. Snij de boven-en onderkant in blokjes en meng bij het vlees. Leg de ringen op een met bakpapier beklede plaat.
  3. Vul de paprikaringen met het vlees.
  4. Verwarm de olijfolie in een ovenbestendige pan en bak de ringen langs elke kant goudbruin. Giet er de tomaten uit blik bij en zet 25 minuten in de oven. Bestrooi met de mozzarella en zet nog eens 5 minuten in de oven. Garneer net voor het serveren met de peterselie.

    TIP: Serveer met rijst.

    Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

    Smakelijk!