Gevulde puntpaprika's met kippengyros

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

Kippengyros
500g - 9,50 €/kg
4.75
GOLDEN SUN Basmatirijst
1kg - 1,59 €/St.
1.59
Puntpaprika
2 stuks - 1,19 €/St.
1.19
ERIDANOUS Griekse feta
200g - 7,45 €/kg
1.49
1.25
BIO trostomaten
500g (ca. 5 tomaten) - 3,98 €/kg
1.99
BIO koriander
Per bussel - 0,99 €/St.
0.99
ALESTO Walnoten
200g - 18,95 €/kg
3.79

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

3.29
KANIA Gemalen witte peper
50g - 13,00 €/kg
0.65
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,47 €/kg
0.35


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 500 gram kippengyros
  • 150 gram basmatirijst
  • 200 gram tomaten
  • 4 stuk puntpaprika's
  • 2 el peterselie
  • 2 el koriander
  • 100 gram feta
  • 80 gram yoghurt op Griekse wijze
  • 2 el walnoten
30 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de puntpaprika’s in de lengte door, verwijder de zaadlijsten en leg ze in een ovenschotel. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 5 minuten in de oven.
  2. Kook de rijst zoals op de verpakking beschreven gaar in licht gezouten water. Bak de kippengyros in olijfolie goudbruin en gaar. Schep er de rijst, de tomatenblokjes, de walnoten, de peterselie en de koriander onder. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
  3. Vul de paprika’s rijkelijk met het gyrosmengsel, brokkel er de fetakaas over en zet nog eens 5 minuten onder de grill.
  4. Kruid de yoghurt met peper en zout en serveer bij de gevulde paprika's.

    Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

    Smakelijk!