Granola Noten

 • CROWNFIELD Granola Noten
  CROWNFIELD Granola Noten

Granola Noten

1.79
3,58 €/kg
500g
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Clusters van geroosterde volkoren havervlokken, pompoenpitten en zonnebloempitten, met paranoten, hazelnoten, amandelen en acaciahoning.

 • Gebruiksaanwijzing
  Tegen warmte en vochtigheid beschermen. Licht schudden voor gebruik. De zak na elk gebruik goed afsluiten. De voedingswaardes van dit product zijn onderhevig aan de gebruikelijke schommelingen in natuurlijke producten. Dit product is op gewicht verpakt, niet naar volume. Afwijkingen in de vulhoogte zijn te wijten aan het vervoer. Aangezien dit een natuurproduct is, kan het ondanks zorgvuldige controle niet uitgesloten worden dat er steel- en schaaldelen in het product voorkomen. Kleine kinderen kunnen zich in noten verslikken. Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie achterkant.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  1959 kJ
  Energie kcal
  468 kcal
  Vetten
  19.8 g
  waarvan verzadigde vetzuren
  3.4 g
  Koolhydraten
  58.5 g
  waarvan suikers
  19.7 g
  Eiwitten
  10.6 g
  Zout
  0.03 g
 • Ingrediënten

  62% geroosterde, volkoren havervlokken, 16% notenmix (43,7% geschaafde paranoten, 31,2% geroosterde gehakte hazelnoten, 22% geschaafde amandelen, 3,1% gehakte amandelen, rietsuiker, plantaardige oliën (koolzaad, palm), 1% acaciahoning, 1% zonnebloempitten, natuurlijk aroma.

  Kan sporen van melk, andere noten en pinda's bevatten.

 • Details

  Merk

  CROWNFIELD

  Artikelcode

  5204828

  EAN

  20719340

  Herkomst

  Geproduceerd in Groot-Brittannië.

  Producent

  Lidl Nederland GmbH, Postbus 198, NL-1270 AD Huizen

  Netto inhoud

  500g

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.