Groene flammkuchen met ham

Lente
30 min.

Noodzakelijke ingrediënten

CHEF SELECT Kruimeldeeg
CHEF SELECT Kruimeldeeg
230g - 3,00 €/kg
0.69
Sperziebonen
Sperziebonen
500g - 1,98 €/kg Dit product is vandaag niet meer beschikbaar. Morgen en overmorgen wel.
1,99
-50%
0.99
Courgette
Courgette
Per stuk (ca. 300g) - 1,15 €/kg
0.36
MILBONA Verse roomkaas natuur
MILBONA Verse roomkaas natuur
200g - 4,95 €/kg
0.99
ALESTO Pijnboompitten
ALESTO Pijnboompitten
50g - 31,00 €/kg
1.55
DULANO SELECTION Italiaanse ham
DULANO SELECTION Italiaanse ham
100g - 17,90 €/kg
1.79
Lente-uitjes
Lente-uitjes
Per bussel (ca. 8 uitjes) - 0,99 €/St.
0.99
SALADINETTES Rucola
SALADINETTES Rucola
75g - 10,53 €/kg
0.79
LOVILIO Parmigiano reggiano geraspt
1.69

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

KANIA Gemalen zwarte peper
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 14,40 €/kg
0.72
ChanteSel Fijn keukenzout
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,52 €/kg
0.39
PRIMADONNA BIO Spaanse olijfolie
2.99


    Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
    Als dat niet Simpl was!

    Groene flammkuchen met ham
    Lente

    Ingrediënten

    • 1 vel kruimeldeeg
    • 150 gram roomkaas
    • 100 gram sperziebonen
    • 200 gram Italiaanse ham
    • 2 lente-uien
    • 2 el pijnboompitten
    • 0,5 courgettes
    • 2,96 el Parmigiano Reggiano
    • rucola
    • olijfolie
    • peper
    • zout
    Mail

    Een lekker recept gevonden? Stuur het door!

    Vul onderaan het e-mail adres in met wie je dit Simpl recept wil delen.

    Bereiding

    Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

    1. Snijd de harde onderkant van de asperges weg en snijd in stukken van 3 cm. Blancheer ze samen met de boontjes in licht gezouten water.
    2. Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de helft van de geraspte Parmigiano Reggiano onder de roomkaas. Kruid met peper. Rol het kruimeldeeg uit en smeer er de roomkaas over. Verdeel er de groenten en de ham over en bestrooi met de resterende kaas. Druppel er wat olijfolie over. Zet 15 minuten in de oven.
    3. Werk de flammkuchen af met de lente-uitjes, de pijnboompitten en de rucola.

    Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel. Smakelijk!