Groene flammkuchen met ham

Lente

Noodzakelijke ingrediënten

CHEF SELECT Kruimeldeeg
230g - 3,00 €/kg
0.69
Sperziebonen
500g - 1,98 €/kg
1,69
-41%
0.99
Courgette
Per stuk (ca. 300g) - 0,99 €/kg
0.31
MILBONA Verse roomkaas natuur
200g - 4,95 €/kg
0.99
ALESTO Pijnboompitten
50g - 31,00 €/kg
1.55
1.79
Lente-uitjes
Per bussel (ca. 8 uitjes) - 0,99 €/St.
0.99
SALADINETTES Rucola
75g - 10,53 €/kg
0.79
1.69

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 14,40 €/kg
0.72
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,52 €/kg
0.39
2.99


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 1 vel kruimeldeeg
  • 150 gram roomkaas
  • 100 gram sperziebonen
  • 200 gram Italiaanse ham
  • 2 lente-uien
  • 2 el pijnboompitten
  • 0,5 courgettes
  • 2,96 el Parmigiano Reggiano
  • rucola
  • olijfolie
  • peper
  • zout
30

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Snijd de harde onderkant van de asperges weg en snijd in stukken van 3 cm. Blancheer ze samen met de boontjes in licht gezouten water.
  2. Verwarm de oven voor op 220°C. Meng de helft van de geraspte Parmigiano Reggiano onder de roomkaas. Kruid met peper. Rol het kruimeldeeg uit en smeer er de roomkaas over. Verdeel er de groenten en de ham over en bestrooi met de resterende kaas. Druppel er wat olijfolie over. Zet 15 minuten in de oven.
  3. Werk de flammkuchen af met de lente-uitjes, de pijnboompitten en de rucola .

    Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

    Smakelijk!