Zet op verlanglijst

MSC Haringfilets in roomsaus met Dille

Zet op verlanglijst

MSC Haringfilets in roomsaus met Dille

2.99
7,48 €/kg
400g
MSC
0 in je winkelmandje
  • Beschrijving

    Gemarineerde haringfilets met room en ingelegde augurken, appel en dille.

  • Gebruiksaanwijzing
    Gekoeld bewaren bij max +7°C. Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Na openen spoedig consumeren.
  • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
    Energie Kj
    1304 kJ
    Energie kcal
    315 kcal
    Vetten
    29 g
    waarvan verzadigde vetzuren
    4.2 g
    Koolhydraten
    6.3 g
    waarvan suikers
    5.3 g
    Eiwitten
    7.2 g
    Zout
    0.95 g
  • Ingrediënten

    40% gemarineerde haringfilets zonder huid (haring (vis), zout, voedingszuur: azijnzuur, suiker, specerijen), koolzaadolie, 7,8% room (melk), water, 6,6% ingelegde ui, (50% ui, zout, voedingszuur: azijnzuur); 5% ingelegde augurken (58,3% augurken, brandewijnazijn, zout), 2,5% gekookte appel, magere melkbereiding (magere melk, gemodificeerd zetmeel (maïs), gelatine (varken), verdikkingsmiddel: guarpitmeel), suiker, brandewijnazijn, eigeelpoeder*, 0,4% dilletopjes, mosterdzaad, specerijen, gemodificeerd zetmeel (maïs), zout.

    *Van scharreleieren.
  • Details

    Merk

    VITAKRONE

    Artikelcode

    1126

    EAN

    20186081

    Herkomst

    Polen

    Producent

    HOMANN Feinkost GmbH, Bahnhofstraße 4, D-49201 Dissen

    Netto inhoud

    400g

  • Disclaimer
    Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.