Herfstsalade met oesterzwam

Lekker elke dag

Helaas, één of meerdere ingrediënten voor dit recept zijn momenteel niet op voorraad.


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 150 gram rucola
  • 1 pompoen klein formaat
  • 100 gram parmezaanse kaas
  • olijolie
  • peper en zout

voor de oesterzwammen

  • 200 gram oesterzwammen
  • 2 el suiker
  • 2 el paprikapoeder
  • 0,5 tl peper
  • olijfolie
45 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Verwarm de oven tot 180°C.
  2. Schil de pompoen en snij hem in blokjes. Leg de blokjes op een bakplaat. Bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 20 minuten in de oven.
  3. Scheur de oesterzwammen in de lengte in plakjes. Kruid met de suiker, het paprikapoeder en de peper. Laat 15 minuten rusten.
  4. Maak ondertussen een vinaigrette van de olijfolie, de azijn, het knoflook, peper en zout. Roer de dressing door de rucola.
  5. Verhit een laagje olijfolie in een koekenpan en bak de oesterzwammen langs beide kanten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier.
  6. Meng de geroosterde pompoenblokjes en de oesterzwammen door de rucola. Bestrooi met de geraspte Parmezaanse kaas..

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!