Gemarineerde Ierse filet met krielaardappelen en zure room

Verrassend klassiek

Noodzakelijke ingrediënten

INISVALE Ierse filetpur
200g - 37,45 €/kg
7.49
Krielaardappelen
1kg - 1,99 €/kg
1.99
SALADINETTES Rucola
75g - 11,33 €/kg
0.85
MILBONA Zure room
200g - 3,95 €/kg
0.79
ALESTO Pijnboompitten
50g - 31,00 €/kg
1.55
KANIA Dijon mosterd
440g - 1,20 €/kg
0.53
Vloeibare honing
350g - 5,11 €/kg
1.79

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

MIKADO Azijn
1,5l - 0,33 €/l
0.49
3.29
KANIA Provencaalse kruiden
80g - 12,38 €/kg Dit product is vandaag niet meer leverbaar. Morgen en overmorgen wel.
0.99


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 2 Ierse filetpurs
  • 250 gram krielaardappelen
  • 50 gram rucola
  • 60 gram zure room
  • 10 gram pijnboompitten
  • 2 el olijolie
  • peper
  • zout

Voor de marinade

  • 1 el mosterd
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl tijm
  • 0,5 el natuurazijn
15 min.

Breng eens een klassieker met een verfrissende toets op tafel. Een topper onder de recepten van dekeukenvanlidl.be.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

Extra tijdsinformatie: reken 30 minuten extra om het vlees te marineren.

  1. Maak eerst de marinade:
    Meng alle ingrediënten goed dooreen. Giet de marinade in een kom, voeg het vlees toe en laat 30 min. rusten.
  2. Kook de aardappelen tot ze gaar zijn. Giet af. Meng ze met de zure room en kruid met peper en zout.
  3. Bak het vlees gaar in de olijfolie en leg alles op een bord. Werk af met rucola en de pijnboompitten.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!