Zet op verlanglijst

Ierse filetpur

 • INISVALE Ierse filetpur
  INISVALE Ierse filetpur
 • INISVALE Ierse filetpur
  INISVALE Ierse filetpur
Zet op verlanglijst

Ierse filetpur

7.49
37,45 €/kg
200g
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Ierse rundsfilet.

 • Gebruiksaanwijzing
  De regels van de goede keukenhygiƫne en voedselveiligheid in acht nemen. Rauw vlees niet in contact brengen met andere levensmiddelen. Vleessappen zorgvuldig verwijderen. Vaatwerk en handen grondig wassen. Niet geschikt voor rauwe consumptie. Door en door verhitten voor consumptie. Opgelet: de koelketen niet doorbreken.

  Bereidingswijze:
  verwijder de verpakking voor de bereiding. Bakken: verwarm een eetlepel olie in een braadpan. Kruide de steaks lichtjes met zeezout en zwarte peper. Schroei beide kanten dicht in de hete pan en zet het vuur lager. Draai de steaks regelmatig om en bak gedurende 2-3 minuten (saignant)/3-4 minuten (medium)/8-10 minuten (doorbakken).
 • IngrediĆ«nten

  100% Iers rundvlees.

  Kan sporen van glutenbevattende granen, schaaldieren, ei, soja, melk, selderij, mosterd en weekdieren bevatten.

 • Details

  Merk

  INISVALE

  Artikelcode

  5308

  EAN

  20445867

  Netto inhoud

  200g

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.