Zet op verlanglijst

Kalfslapje

  • Kalfslapje
    Kalfslapje
  • Kalfslapje
    Kalfslapje
Zet op verlanglijst

Kalfslapje

3.99
16,63 €/kg
240g
0 in je winkelmandje
  • Beschrijving

    Kalfslapje

  • Gebruiksaanwijzing
    Gekoeld bewaren bij max. +4°C. Ongeopend te gebruiken tot zie bovenzijde. Na openen gekoeld bewaren en binnen 1 dag consumeren. Verpakt onder een beschermende atmosfeer. belangrijk: De houdbaarheidsdatum op de verpakking kan enkel gegarandeerd worden bij een ononderbroken bewaring bij max. +4°C. Bij onderbreking van de koelketen, zoals bv. Door ongekoeld transport in de auto of door bewaring in een koelkast boven +4°C, adviseren wij het vleesmiddel onmiddelijk te consumeren. De regels van de goede keukenhygiëne en voedselveiligheid in acht nemen. Rauw vlees niet in contact brengen met andere levensmiddelen. Vleessappen zorgvuldig verwijderen. Vaatwerk en handen grondig wassen. Niet geschikt voor rauwe consumptie. Door en door verhitten voor consumptie.
  • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
    Energie Kj
    404 kJ
    Energie kcal
    96kcal
    Vetten
    1.5g
    waarvan verzadigde vetzuren
    0.6g
    Koolhydraten
    0g
    waarvan suikers
    0g
    Eiwitten
    20g
    Zout
    0.10g
  • Ingrediënten

    100% kalfsvlees

  • Details

    Artikelcode

    4575

    EAN

    20475406

    Herkomst

    Geproduceerd in Nederland

    Producent

    Ekro, Laan van malkenschoten 100 7333 NP Apeldoorn

    Netto inhoud

    240g

  • Disclaimer
    Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.