Zet op verlanglijst

Kipfilet natuur

Zet op verlanglijst

Kipfilet natuur

0.95
6,33 €/kg
150g
BE
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Gegaarde kipfilet natuur.

 • Gebruiksaanwijzing
  Gekoeld bewaren bij max +7°C. Ongeopend, te gebruiken tot: zie verpakking. Na openen gekoeld bewaren en binnen 2 dagen consumeren. Belangrijk: de houdbaarheidsdatum op de verpakking kan enkel gegarandeerd worden bij een ononderbroken transport en bewaring bij max. 7°C.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  472 kJ
  Energie kcal
  112 kcal
  Vetten
  3 g
  waarvan verzadigde vetzuren
  1.3 g
  Koolhydraten
  1 g
  waarvan suikers
  1 g
  Eiwitten
  20 g
  Zout
  2.3 g
 • Ingrediënten

  86% kipfilet (oorsprong: EU), water, zout, dextrose, glucosestroop, aroma, kruiden, stabilisatoren: trifosfaten, carrageen; antioxidant: natriumerythorbaat; conserveermiddelen: natriumnitriet; zonnebloemolie.

  Kan sporen van glutenbevattende granen en ei bevatten.

 • Details

  Merk

  SAINT ALBY

  Artikelcode

  8407

  EAN

  20419288

  Herkomst

  België

  Producent

  Theo Bauwens NV, Heikensstraat 5, B-9240 Zele

  Netto inhoud

  150g

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.