Zet op verlanglijst

Peutermenu spaghetti bolognaise >12m

Zet op verlanglijst

Peutermenu spaghetti bolognaise >12m

1.29
5,61 €/kg
230g
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Babyvoeding met stukken, op basis van pasta, tomaat en rundvlees, voor peuters vanaf 12 maanden.

 • Gebruiksaanwijzing
  Bereidingswijze: in de magnetron: verwijder het karton, doorprik de bovenfolie en verwarm ongeveer 30 seconden op 850 Watt. Verwijder de folie, roer goed om en test de temperatuur voor u het product aan het kind geeft.
  Au bain-marie: verwijder het karton en verwarm het bord ongeveer 2 minuten in kokend water. Spoel met koud water, laat even rusten en verwijder de folie. Roer goed om en test de temperatuur voor u het product aan het kind geeft. Geen zout toevoegen.

  Tegen warmte en vochtigheid beschermen. Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie verpakking. Na openen onmiddellijk consumeren.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  271 kJ
  Energie kcal
  64 kcal
  Vetten
  1.8 g
  waarvan verzadigde vetzuren
  0.7 g
  Koolhydraten
  8 g
  waarvan suikers
  2.1 g
  Eiwitten
  3.2 g
  Zout
  0.3 g
 • Ingrediënten

  27% gekookte pasta (water, harde tarwegries, kippenei-eiwitpoeder*), 21% tomatenpuree uit concentraat, 18% wortel, water, 9,2% rundvlees, uit, maïszetmeel, extra olijfolie van de eerste persing, zeezout, knoflookpoeder, oregano.

  *Van scharreleieren.
 • Details

  Merk

  LUPILU

  Artikelcode

  5606869

  EAN

  40882819

  Producent

  Materna Opérations, Les Vergers, 2bis Chemin d’Amancourt, F-60200 Compiègne.

  Netto inhoud

  230g

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.