Maïsolie

 • VITA D'OR Maïsolie
  VITA D'OR Maïsolie

Maïsolie

1.25
1,25 €/l
1l
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Maïsolie uit de jonge kiem van de maïsorrel geëxtraheerd

 • Gebruiksaanwijzing
  Geschikt voor koud gerechten of bakken. Tegen warmte, vochtigheid en zonlicht beschermen. Bij een bewaartemperatuur van onder 7°C kan de olie troebel worden of kan er vlokvorming optreden. Dit is een normaal proces dat de kwaliteit niet aantast. Bij een kamertemperatuur wordt de olie opnieuw helder. Niet verhitten boven 180°C. Na gebruik goed sluiten. Ongeopend, ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  3404 kJ
  Energie kcal
  828kcal
  Vetten
  92g
  waarvan verzadigde vetzuren
  12g
  Koolhydraten
  0g
  waarvan suikers
  0g
  Eiwitten
  0g
  Zout
  0g
 • Ingrediënten

  Deze maîsolie werd uit de jonge kiem van de maïskorrel geëxtraheerd. Maïsolie is van nature neutraal van smaak en ondersteunt daardoor de eigen smaak van alle gerechten.

 • Details

  Merk

  VITA D'OR

  Artikelcode

  0119222

  EAN

  20015008

  Herkomst

  Belgïe

  Producent

  Lidl Nederland GmbH, Postbus 198, NL-1270 AD Huizen

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.