Malse rumsteak met groene salsa

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

Rumsteak
400g - 15,73 €/kg
6.29
KANIA Cayennepeper
50g - 14,44 €/kg
0.65
BIO komkommer
Per stuk (ca. 400g) - 1,29 €/St.
1.29
Limoenen (verpakt per 3)
per 3 - 0,99 €/St.
0.99
BIO koriander
Per bussel - 0,99 €/St.
0.99
BIO peterselie
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,47 €/kg
0.35
3.19
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 14,40 €/kg
0.72
BELBAKE Fijne kristalsuiker
1kg - 0,69 €/kg
0.69
Verse knoflook
250g - 5,40 €/kg
1.35


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 800 gram rumsteaks
  • 1 tl cayennepeper
  • peper
  • zout
  • 2 komkommers
  • 4 el olijfolie

Voor de salsa

  • koriander
  • peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 2 el limoensap
  • 1 tl suiker
  • 1 el olijfolie
20 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Kruid het vlees langs beide kanten met cayennepeper, peper en zout en bedruppel met de helft van de olie. Bak het vlees 2 minuten aan elke kant (of langer naar wens) op de grillpan.
  2. Snij de komkommers in dikke plakken. Bestrijk ze met de resterende olie en grill ze aan beide kanten.
  3. Mix alle ingrediënten voor de salsa en kruid met peper en zout.
  4. Verdeel de komkommers over de borden. Snij het vlees in plakken en leg op de komkommers. Lepel er de groene salsa over.

    Smakelijk!