Zet op verlanglijst

Melkchocolade met hazelnootstukjes

Zet op verlanglijst

Melkchocolade met hazelnootstukjes

0.69
6,90 €/kg
100g
UTZ
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Melkchocolade met stukjes hazelnoot.

 • Gebruiksaanwijzing
  Kleine kinderen kunnen zich in noten verslikken. Tegen warmte en vochtigheid beschermen. Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie verpakking.
 • Gemiddelde voedingswaarde per 100g
  Energie Kj
  2296 kJ
  Energie kcal
  551 kcal
  Vetten
  34.1 g
  waarvan verzadigde vetzuren
  16.8 g
  Koolhydraten
  51.8 g
  waarvan suikers
  50.6 g
  Eiwitten
  7.6 g
  Zout
  0.22 g
 • Ingrediënten

  Suiker, cacaoboter, magere melkpoeder, 12% hazelnoot, cacaomassa, zoete weipoeder (melk), boterconcentraat (melk), 0,7% hazelnootpuree, emulgator: lecithinen (zonnebloem); natuurlijk vanillearoma. Droge cacaobestanddelen in melkchocolade: ten minste 30%; droge melkbestanddelen: ten minste 18%.

 • Details

  Merk

  FIN CARRÉ

  Artikelcode

  21237

  EAN

  20029838

  Herkomst

  Duitsland

  Netto inhoud

  100g

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.