Zet op verlanglijst

Mosselgroenten

Zet op verlanglijst

Mosselgroenten

0.99
2,48 €/kg
400g
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Mosselgroenten.

 • Gebruiksaanwijzing
  Gekoeld bewaren bij max. +7°C. Ongeopend, te gebruiken tot: zie verpakking. Na opening beperkt houdbaar. Belangrijk: de houdbaarheidsdatum op de verpakking kan enkel gegarandeerd worden bij een ononderbroken transport en bewaring bij max. +7°C.
 • Ingrediënten

  49,3% selderij, 49,3% ui, 1,5% middelkruiden (zout, kruiden (basilicum, oregano, tijm), peterselie, specerijen (laurier, knoflookpoeder, peper, selderijzaad), ui, knoflook, raapzaadolie).

 • Details

  Merk

  SALADINETTES

  Artikelcode

  9113

  EAN

  20192044

  Netto inhoud

  400g

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.