Parmezaanse kaasnestjes met gehakt

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

Varkens- en rundgehakt
500g - 6,98 €/kg
3.49
1.69
BIO paprika mix
400g - 6,98 €/kg
2.79
BIO wortelen
1kg - 1,29 €/kg
1.29
Lente-uitjes
Per bussel (ca. 8 uitjes) - 0,69 €/St.
0,99
-30%
0.69

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

2.99
BIO uien
750g - 1,59 €/kg
1.19
KANIA Paprikapoeder
50g - 14,44 €/kg
0.65
KANIA Cayennepeper
50g - 14,44 €/kg
0.65
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,52 €/kg
0.39


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 80 gram Parmigianno Reggiano
  • 250 gram gehakt
  • 0,5 uien
  • 1 teentje knoflook
  • 0,5 tl cayennepeper
  • 1 tl paprikapoeder
  • 0,5 rode paprika's
  • 1 wortel
  • 2 lente-uitjes
  • olijfolie
  • zout
45 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Rasp de kaas fijn. Leg hoopjes van ongeveer 20 g geraspte kaas op met met bakpapier beklede bakplaat (knip het bakpapier op voorhand in vierkanten). Zorg dat de kaas in de vorm van een cirkel op het papier ligt en maak geen al te dikke laag. Zet de schaal in de oven tot de kaas gesmolten is en goudbruin kleurt.
  2. Haal de schaal uit de oven en leg het bakpapier met de kaaskant op een rond schaaltje of bordje.
  3. Druk wat aan zodat de kaas de vorm van het schaaltje aanneemt. Plaats hierop een tweede bordje of schaaltje. Laat zo even rusten totdat de kaas hard wordt.
    Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan. Bak de ui en de look glazig. Voeg het gehakt toe en bak rul. Kruid met het paprikapoeder, cayennepeper en zout.
  4. Schep de geraspte wortel en de paprikablokjes door het vlees en laat even meebakken.
  5. Schep het gehakt in de kaasnestjes en werk af met de lente-ui.

    Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

    Smakelijk!