Pastasalade met avocado, gegrilde courgette en eitjes

Lekker elke dag
45 min.

Noodzakelijke ingrediënten

Courgette
Courgette
Per stuk (ca. 300g) - 1,25 €/kg
0.39
Komkommer
Komkommer
Per stuk (ca. 400g) - 0,69 €/St.
0.69
Avocado gerijpt
Avocado gerijpt
Per stuk (ca. 200g) - 1,35 €/St.
1.35
CHEF SELECT TO GO Verse pastasalade penne ham
2.45
ALESTO Zaden & pitten mix
ALESTO Zaden & pitten mix
175g - 31,00 €/kg
1.55
Munt in pot
Munt in pot
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25
Limoenen (verpakt per 3)
Limoenen (verpakt per 3)
Per 3 - 0,79 €/St.
0.79
SALADINETTES Rucola
SALADINETTES Rucola
75g - 10,53 €/kg
0.79

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

ChanteSel Fijn keukenzout
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,52 €/kg
0.39
PRIMADONNA BIO Spaanse olijfolie
2.99
Verse knoflook
Verse knoflook
250g - 5,16 €/kg
1.29
KANIA Dijon mosterd
KANIA Dijon mosterd
440g - 1,20 €/kg
0.53
KANIA Gemalen zwarte peper
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 14,40 €/kg
0.72
  • 0.5   augurken  


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!

Pastasalade met avocado, gegrilde courgette en eitjes
Lekker elke dag

Ingrediënten

  •  100 gram rucola 
  •  2 avocado's 
  •  0,5 limoenen 
  •  0,5 komkommers 
  •  0,5 courgettes 
  •  1 teentje verse knoflook 
  •  olijfolie 
  •  1 zomerpastasalade 
  •  2 eieren 
  •  noten en zaden 
  •  peper 
  •  zout 

Voor de dressing

  •  0,5 bosjes peterselie 
  •  20 gram munt 
  •  2 augurken 
  •  1 tl mosterd 
  •  6 el olijfolie 
Mail

Een lekker recept gevonden? Stuur het door!

Vul onderaan het e-mail adres in met wie je dit Simpl recept wil delen.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Kook de eieren hard in 8 minuten. Spoel ze onder koud water, pel en prak ze met een vork tot kruim. Snij het vruchtvlees van de avocado's in de lengte in partjes. Druppel er het limoensap over en kruid met peper en zout. Snij de komkommer in schuine plakjes. Snij de courgette in reepjes. Meng de geperste knofl ook onder een scheutje olijfolie en kruid met peper en zout.
  2. Besmeer er de courgettereepjes mee.
  3. Grill de courgettereepjes beetgaar op de barbecue of in de grillpan. Mix voor de dressing alle ingrediënten glad. Meng er de helft van de geprakte eieren onder en kruid met peper en zout.
  4. Verdeel de rucola over een grote schaal. Schep er de pasta op en verdeel er de avocado, courgette en komkommer over. Bestrooi met de pitten en zaden en druppel er de dressing over. Werk af met de rest van de geprakte eieren.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.
Smakelijk!