Pita met vegetarische balletjes en salsa

Lekker veggie

Noodzakelijke ingrediënten

Champignons middel
500g - 2,78 €/kg
1.39
1.69
Ijsbergsla
Per stuk - 0,79 €/St.
0.79
RIVERCOTE Pitabroodjes
500g - 1,98 €/kg
0.99

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

3.19
Lente-uitjes
Per bussel (ca. 8 uitjes) - 0,99 €/St.
0.99
BIO bieslook
Per bussel - 0,99 €/St.
0.99
Verse knoflook
250g - 5,40 €/kg
1.35

    Deze ingrediënten moet je thuis hebben

  • 0.5 augurken


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 200 gram witte champignons
  • 2 el olijfolie
  • 2 augurken
  • 2 gegrilde rode paprika's
  • 1 teentje knoflook
  • 400 gram vegetarische balletjes
  • 1 ijsbergsla
  • 8 pitabroodjes
  • bieslook of lente-uitjes
  • peper en zout
25 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Bak de champignons in een braadpan met olijfolie en kruid met peper en zout. Mix daarna kort in een keukenrobot. Grill de paprika's in een pan met een scheutje olijfolie.
  3. Snij de augurken en gegrilde paprika’s in blokjes en snipper de knoflook. Meng onder elkaar en voeg een scheutje olijfolie toe. Kruid bij naar smaak.
  4. Bak de vegetarische balletjes in olijfolie en laat uitlekken op keukenpapier. Maak de ijsberg sla schoon.
  5. Warm de pitabroodjes even op in de oven. Stel de pitabroodjes samen met de champignonpuree, paprikasalsa, vegetarische balletjes en ijsberg sla. Werk af met bieslook of lente-ui.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!