Quinoasalade met veggieballetjes

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

GOLDEN SUN BIO Quinoa
400g - 8,30 €/kg
2.49
1.69
BIO basilicum
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25
BIO peterselie
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25
BIO bieslook
Per bussel - 0,99 €/St.
0.99
Paprika rood los
Per stuk (ca. 200g) - 2,39 €/kg
0.48
Rode uien
1kg - 1,45 €/kg
1.45
ALESTO Cashewnoten
200g - 17,45 €/kg
3.49
Champignons middel
500g - 2,78 €/kg
1.39
LOVILIO Mozzarella
125g - 3,60 €/kg
0.45

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

KANIA Paprikapoeder
50g - 14,44 €/kg
0.65
Verse knoflook
250g - 5,16 €/kg
1.29
2.99
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,52 €/kg
0.39
KANIA Gemalen witte peper
50g - 13,00 €/kg
0.65


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 300 gram quinoa
  • 1 rode paprika
  • 250 gram champignons
  • 400 gram veggie balletjes
  • 125 gram mozzarella
  • 1 peterselie
  • 1 basilicum
  • 1 bieslook
  • 40 gram cashewnoten
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 0,5 tl paprikapoeder
  • olijfolie
  • peper
  • zout
40

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Kook de quinoa gaar zoals vermeld op de verpakking.
  2. Bak de rode ui, paprika en champignons in olijfolie goudbruin. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout. Bak ook de veggieballetjes goudbruin in olijfolie.
  3. Doe de verse kruiden met de look, de noten en een flinke scheut olijfolie in een blender, kruid met peper en zout en mix glad.
  4. Schep de paprika, de champignons en de rode ui onder de quinoa. Verdeel over de borden, leg er de balletjes bij en schep er de kruidensaus op. Werk af met blokjes mozzarella en blaadjes basilicum.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!