Romig eenpansgerecht met zalmfilet, prinsessenboontjes en broccoli

Lente
40 min.

Noodzakelijke ingrediënten

Zalmfilet ASC
Zalmfilet ASC
200g - 24,95 €/kg
4.99
Sauvignon Blanc Pays d'Oc IGP
3.49
BIO peterselie
BIO peterselie
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25
MILBONA Kookroom 20%
MILBONA Kookroom 20%
250ml - 3,16 €/l
0.79
Sjalotten
Sjalotten
500g - 1,98 €/kg
0.99
Sperziebonen
Sperziebonen
500g - 3,00 €/kg
1.50
Broccoli
Broccoli
500g - 1,58 €/kg
1,09
-28%
0.79

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

Verse knoflook
Verse knoflook
250g - 5,16 €/kg
1.29
ChanteSel Fijn keukenzout
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,52 €/kg
0.39
KANIA Gemalen zwarte peper
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 14,40 €/kg
0.72
PRIMADONNA BIO Spaanse olijfolie
2.99
KANIA Currypoeder
KANIA Currypoeder
45g - 14,44 €/kg
0.65


    Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
    Als dat niet Simpl was!

    Romig eenpansgerecht met zalmfilet, prinsessenboontjes en broccoli
    Lente

    Ingrediënten

    •  800 gram zalmfilet 
    •  300 gram sperziebonen 
    •  1 broccoli 
    •  2 sjalotten 
    •  150 ml witte wijn 
    •  2 el peterselie 
    •  1 augurk 
    •  1 teentje knoflook 
    •  olijfolie 
    •  peper 
    •  zout 
    •  1 tl currypoeder 
    Mail

    Een lekker recept gevonden? Stuur het door!

    Vul onderaan het e-mail adres in met wie je dit Simpl recept wil delen.

    Bereiding

    Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

    1. Snij de harde uiteinden van de boontjes weg en snij de broccoli in roosjes. Blancheer de boontjes en de broccoli 5 minuten in licht gezouten water.
    2. Kruid de zalmfilets met peper en zout en bak ze 2 minuten in olijfolie langs beide kanten.
    3. Snipper de sjalot, pers de knoflook en bak glazig in olijfolie. Blus met de wijn en laat 2 minuten sudderen. Giet er de bouillon bij, voeg het currypoeder toe en breng al roerend aan de kook.
    4. Roer er de room door en laat inkoken. Bind de saus eventueel met wat sausbinder. Snij de augurk in fijne blokjes en schep de augurk, broccoli en boontjes onder de saus. Leg er de zalmfilets terug in en laat even doorwarmen. Werk af met krulpeterselie en serveer met knapperig stokbrood.

    Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel. Smakelijk!