Rumsteak met krokante zoete aardappel

Lekker simpel

Helaas, één of meerdere ingrediënten voor dit recept zijn momenteel niet op voorraad.


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 800 gram rumsteak
  • 2 zoete aardappelen, in blokjes
  • 1 ui, in ringen
  • 1 tl cayennepeper
  • 1 tl paprikapoeder
  • walnoten, gehakt
  • 2 el peterselie, gehakt
  • olijfolie
  • peper en zout

voor de dressing

  • 1 tl vloeibare honing
  • 1 limoen, geperst en geraspt
  • 1 el natuurazijn
  • 0,5 teentjes knoflook, geperst
  • 2 el olijfolie
45 min.

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg de zoete aardappelblokjes en de uiringen op een bakplaat, bedruppel met olijfolie en kruid met het paprikapoeder, de cayennepeper en peper en zout. Hussel alles goed door elkaar en zet 30 minuten in de oven.
  3. Meng alle ingrediënten voor de dressing en kruid met peper en zout.
  4. Bak de rumsteak goudbruin in hete olijfolie. Serveer er de aardappelblokjes bij, bedruppel met de dressing en werk af met de noten en de peterselie.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!