Zet op verlanglijst

Saint-Émilion Grand Cru AOP

Zet op verlanglijst

Saint-Émilion Grand Cru AOP

9.99
13,32 €/l
0,75l
BABMP87
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Herkomst: Frankrijk
  Regio:
  Bordeaux
  Type wijn:
  Rode wijn
  Aanbeveling:
  Door zijn krachtige body, complexe structuur en lange afdronk is deze wijn ideaal voor bijzondere gelegenheden en past hij uitstekend bij kazen, sappige steaks of een geraffineerd feestmaal.

  De klassieker. Als wijn in het glas muziek zou zijn, dan zou dit een compositie van Beethoven zijn. Hij heeft een intense, diepe, robijnrode glans en het harmonieuze aroma van gedroogde vruchten, pruimen, sandelhout en een vleugje vanille, is een streling voor de zintuigen. De tannines zijn fluweelzacht en houden de mooi geïntegreerde zuren in evenwicht.

  "Alles zit evenwichtig en gestructureerd in elkaar. Niet laten liggen voor deze prijs! Perfect bij een sappige steak op de barbecue of gegrilde aubergine". Bron: Het Laatste Nieuws, 05/05/2018 (Topwijnen bij je 'grill-feest')


  87 punten Richard Bampfield
  : De Britse Richard Bampfield is als 'Master of Wine' een autoriteit in het proeven en beoordelen van wijn. Bampfield beoordeelt wijn aan de hand van een 100-punten-systeem, waarbij onder andere de kleur, geur en smaak van de wijn worden gewaardeerd.

 • Gebruiksaanwijzing
  Serveertemperatuur: 16 - 18°C
 • Ingrediënten

  Alcoholpercentage: 13% vol.

 • Details

  Artikelcode

  21794

  EAN

  20133177

  Herkomst

  Herkomst: Frankrijk Regio: Bordeaux, Saint-Émilion Grand Cru

  Netto inhoud

  75cl

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.