Sheet pan met krokante kabeljauw

Lekker elke dag

Helaas, één of meerdere ingrediënten voor dit recept zijn momenteel niet op voorraad.


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 2 zoete aardappelen
  • 6 teentjes knoflook
  • 250 gram knolselder
  • olijfolie
  • 2 pastinaken
  • 2 rode uien
  • 2 gedroogde tijm
  • 200 gram wortelen
  • peper
  • zout

Voor de vis

  • 4 kabeljauwfilets
  • olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 peterselie
  • cayennepeper
  • 6 el paneermeel
  • zout
  • peper
40 minuten

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het. 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe alle groenten en de look in een kom en voeg olie, tijm, peper en zout toe. Hussel alles goed door elkaar.
  2. Verdeel de groenten op een met bakpapier beklede bakplaat en zet 30 minuten in de oven. Keer ze elke 10 minuten om.
  3. Kruid de vis met peper en zout. Meng de overige ingrediënten in een kommetje tot een stevig papje. Voeg eventueel nog wat extra olie toe als het mengsel te droog is.
  4. Leg de visfilets de laatste 10 minuten voor het einde van de baktijd op de groenten. Verdeel het paneermengsel over de visfilets en zet terug in de oven. De vis heeft dan een bruin en knapperig korstje.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel. 

Smakelijk!