Tricolore vegetarische wraps

Lekker elke dag
40 min.

Noodzakelijke ingrediënten

CRUSTI CROC Wraps
CRUSTI CROC Wraps
370g - 2,68 €/kg
0.99
MILBONA Natuuryoghurt
MILBONA Natuuryoghurt
500g - 0,98 €/kg
0.49
Avocado gerijpt
Avocado gerijpt
Per stuk (ca. 200g) - 1,35 €/St.
1.35
BIO peterselie
BIO peterselie
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25
Munt in pot
Munt in pot
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25
CHEF SELECT & YOU Olijven natuur
1.59
Vleestomaten
Vleestomaten
1kg - 1,49 €/kg
1.49
BIO komkommer
BIO komkommer
Per stuk (ca. 400g) - 1,19 €/St.
1.19
Slaharten "Little Gem"
Slaharten "Little Gem"
3 stuks (ca. 300g) - 4,50 €/kg
1.35
FRESHONA Kidneybonen
FRESHONA Kidneybonen
425ml - 2,16 €/kg
0.55
BIO koriander
BIO koriander
Per bussel - 0,99 €/St.
0.99

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

PRIMADONNA BIO Spaanse olijfolie
2.99
BIO uien
BIO uien
750g - 1,19 €/kg
0.89
Verse knoflook
Verse knoflook
250g - 5,16 €/kg
1.29
KANIA Cayennepeper
KANIA Cayennepeper
50g - 14,44 €/kg
0.65
KANIA Gemalen zwarte peper
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 14,40 €/kg
0.72
ChanteSel Fijn keukenzout
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,52 €/kg
0.39


    Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
    Als dat niet Simpl was!

    Tricolore vegetarische wraps
    Lekker elke dag

    Ingrediënten

    •  255 gram kidneybonen 
    •  1 komkommer 
    •  2 slaharten little gem 
    •  1 avocado 
    •  5 groene olijven 
    •  2 tomaten 
    •  2 uien 
    •  2 teentjes knoflook 
    •  2 el platte peterselie 
    •  3 el koriander 
    •  2 el munt 
    •  220 gram volle yoghurt 
    •  8 wraps 
    •  1 tl cayennepeper 
    •  olijfolie 
    •  peper 
    •  zout 
    Mail

    Een lekker recept gevonden? Stuur het door!

    Vul onderaan het e-mail adres in met wie je dit Simpl recept wil delen.

    Bereiding

    Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

    1. Verwijder de zaadjes uit de komkommer en snij het vruchtvlees klein. Haal het vruchtvlees uit de avocado en snij in blokjes. Hak ook de olijven fijn. Meng de reepjes little gem met de komkommer, de avocado, de olijven, de tomatenblokjes, de koriander, de helft van de gesnipperde uien en de helft van de munt.
    2. Schep er een scheutje olijfolie onder en kruid met peper en zout.
    3. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de helft van de look en de resterende ui glazig. Kruid met het cayennepeper. Meng er de kidneybonen onder en bak 1 minuut mee. Roer er tot slot de peterselie onder.
    4. Meng de resterende munt en look onder de yoghurt. Kruid met peper en zout. Verwarm de tortilla's zoals vermeld op de verpakking. Schep op elke tortilla wat van het bonenmengsel en daarbovenop een schep van de salade. Werk af met een lepel van de yoghurtsaus.

    Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel. Smakelijk!