Vegetarisch groentebrood met broccoli en feta

Lekker elke dag

Noodzakelijke ingrediënten

Wortelen
1kg - 0,99 €/kg
0.99
ERIDANOUS Griekse feta
200g - 7,45 €/kg
1.49
Munt in pot
Per bussel - 1,25 €/St.
1.25
Paprika rood los
Per stuk (ca. 200g) - 2,39 €/kg
0.48
ALESTO BIO walnoten
150g - 19,93 €/kg
2.99
Champignons middel
500g - 2,78 €/kg
1.39
1.49
Broccoli
500g - 2,50 €/kg
1.25

Dit heb je misschien nog thuis liggen?

KANIA Currypoeder
45g - 14,44 €/kg
0.65
KANIA Dijon mosterd
440g - 1,20 €/kg
0.53
A. HARZEE Roomboter gezouten
500g - 9,18 €/kg
4.59
BELBAKE Paneermeel
400g - 0,73 €/kg
0.29
BIO uien
750g - 1,45 €/kg
1.09
FERME FLEMENT Biologische eieren
6 stuks - 1,79 €/St.
1.79
ChanteSel Fijn keukenzout
750g - 0,47 €/kg
0.35
KANIA Gemalen zwarte peper
50g - 14,40 €/kg
0.72
Verse knoflook
250g - 5,40 €/kg
1.35


Je ingrediënten zijn toegevoegd aan je winkelmandje.
Als dat niet Simpl was!


Ingrediënten

  • 250 gram witte champignons
  • 120 gram walnoten
  • 1 wortel
  • 0,5 rode paprika's
  • 50 gram geraspte emmentaler
  • 2 el peterselie
  • 500 gram broccoli
  • 150 gram feta
  • 2 el munt
  • 100 gram paneermeel
  • 2 eieren
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 tl mosterd
  • 1 tl currypoeder
  • boter
  • peper
  • zout
60

Bereiding

Simpel koken met Lidl producten? Zo doe je het.

  1. Verwarm de oven op 180°C. Rooster de noten even kort in de koekenpan. Hak ze daarna in kleine stukjes.
  2. Doe de champignons in een blender en maal fijn. Roerbak ze in wat boter in een koekenpan totdat het vocht eruit is. Meng alle ingrediënten, behalve de broccoli en de feta, in een kom door elkaar. Kruid met peper en zout. Doe het mengsel in een ingevette cakevorm en zet 40 minuten in de oven.
  3. Blancheer de broccoliroosjes in licht gezouten water. Giet af en schep op een schotel. Verkruimel er de feta over en werk af met de munt. Serveer bij het groentebrood.

Begin je al te watertanden? Leg de ingrediënten in één klik in je winkelmandje en tover dit gerecht vandaag nog op tafel.

Smakelijk!