Vloeibare toiletblokjes Ocean

 • W5 Vloeibare toiletblokjes Ocean
  W5 Vloeibare toiletblokjes Ocean

Vloeibare toiletblokjes Ocean

0.99
6,00 €/l
165ml
0 in je winkelmandje
 • Beschrijving

  Vloeibare toiletblokjes

 • Gebruiksaanwijzing
  De geurhouder in de doseerkorf zetten ne met een lichte druk vastklikken. Hang het WC fresh doseersysteem vervolgens aan de rand van de WC, zodat de korf volledig met water wordt doorspoeld. Vervang de geurhouder als hij leeg is.
 • Ingrediënten

  15% of meer, maar minder dan 30% anionogene oppervlakteactieve stoffen, minder dan 5% amfotere oppervlakteactieve stoffen, niet-ionisch oppervlakteactieve stoffen. Het product bevat ook: Parfum, Allergenen: citral, Geraniol, Limonene, Linalool; conserveermiddelen; Benzisothiazolinool

 • Details

  Merk

  W5

  Artikelcode

  0007365

  EAN

  20054700

  Herkomst

  Duitsland

  Producent

  Lidl Stiftung & CO KG, Stiftsbergstr. 1, DE-74167 Neckarsulm, Duitsland

  Netto inhoud

  165ml

 • Disclaimer
  Lidl levert alle inspanning die van haar kunnen verwacht worden om volledige en correcte informatie betreffende de aangeboden producten te verschaffen doch is zij voor de informatie afhankelijk van de door haar leveranciers aangebrachte informatie. Lidl kan daarom de nauwkeurigheid, volledigheid of correctheid niet garanderen. De gegevens op deze website kunnen de gegevens op etiketten van de producten niet vervangen. De informatie op de etiketten heeft altijd voorrang op de informatie op de website. Alvorens tot consumptie over te gaan moet de consument de gegevens op de etiketten (waaronder de allergenen) controleren.